in

A plecat de la un sediu social inregistrat la domiciliu / Nedu de la Fast Freight are cel mai luxos sediu de firma

 

Unul din afaceristii putin cunoscuti al Constantei, Sorin Nedu – a reusit sa iasa in evidenta prin sediul luxos in care isi desfasoara activitatea firma Fast Freight. Infiintata in 2009, societatea are ca principal obiect de activitate – transportul maritim containerizat si activitati anexe transportului maritim, transport rutier, transport aerian.

Sediul oficial trecut in acte – a ramas cel de pe strada Luminisului. Cladirea – una din proprietatile patronului de la Fast Freight, este personalizata prin inscriptionarea numelui pe zid – Casa Nedu.

Inclusiv masinile personale au numere personalizate – FFE de la Fast Freight. Prosperitatea la care a ajuns Nedu iese in evidenta prin sediul societatii. Imobilul este situat ultracentral (vizavi de Parcul Arheologic de la Primarie), zona in care cladirile sar de un milion de euro.

 

Casa a fost ridicata in 1909 si se afla pe lista monumentelor istorice. Pentru o perioada scurta, in imobil a functionat un restaurant de lux – dar afacerea nu a mers. In Fast Freight, Sorin Nedu detine 23% din actiuni, Adriana Nedu are 77% , iar Iulian Nedu este administratorul societatii. Firma are aproximativ 30 de angajati si conform ultimului bilant, a inregistrat in ultimul an o cifra de afaceri de 14.000.000 lei. O investitie majora a lui Nedu a fost hala pentru depozitarea containerelor si a marfurilor paletizate. Constructia a fost amenajata in Portul Constanta pe un teren inchiriat de la CN APMC de aproximativ 7.000 mp .

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vandalii așa zis “ecologiști”

Ecologistul care trimite animalele la taiat – Dan Moraru a pierdut deja o batalie electorala