in ,

Adina Baz si-a ridicat vila langa Stadion

Iuliana Adina Baz este Director Comercial in cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Probabil cel mai vechi cadru de conducere din CN APMC. Era director si pe vremea lui Mitrea Miron si a lui Gheorghe Moldoveanu. Pregatirea profesionala foarte buna a stat la baza carierei profesionale neintrerupte. Dupa atatia ani de munca, Adina Baz investeste intr-o casa pe care a reusit sa o ridice intr-o zona buna a orasului.

Pe una din strazile care dau in Stadionul Farul – locatie ce atrage ,,lumea buna”. Milionarul Gigica de la Toll SRL isi are palatul la doi pasi. Vila lui Baz este ,,modesta’’ insa.

Conform declaraţiei de avere, deţine un teren intravilan, cumpărat în 1999, având o suprafaţă de 300 mp, la Constanţa. Tot în Constanţa mai deţine un teren, de 300 mp, achiziţionat în 2019. În 2003, soţul a primit moştenire – cotă-parte dintr-un teren agricol de 5 hectare, în Botoşani, iar în 2015 a primit moştenire un alt teren agricol, de 3,4 hectare. În 1999, soţii Baz au cumpărat o casa in Constanţa, iar în 2019, au achiziţionat o altă locuinţă. Plus un apartament de 90 mp, achiziţionat în 2010. Iuliana Adina Baz a încasat de la CN APM Constanţa un venit de 127.000 de lei, iar soţul a avut venituri de la Universitatea „Ovidius“, în calitate de conferenţiar universitar, de la Spitalul CFR Constanţa, ca medic primar şi de la Spitalul Judeţean Constanţa, tot ca medic primar. Fiul este medic rezident la Spitalul Judeţean Constanţa. Din activităţi independente, soţul a castigat anumite sume de la Affidea – Clinică Privată şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, pentru servicii medicale, prin firma SC Rabexpert SRL.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Avarie pe bd. 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța!

Istoria de sub picioarele noastre