in ,

 Adolf Baclea a pus ochii pe casa vecinului

Milionarul constantean isi doreste mult sa puna mana pe casuta lipita de domeniul Baclea. Nu cu foarte mult timp in urma, a achizitionat cladirea si terenul aflat in spatele imobilului pe care il detine pe strada Vasile Parvan. Acum, demoleaza frumusetea de casa interbelica – si cine stie ce va rasari in loc.

Adolf Baclea si-a dorit sa ajunga cu domeniul – pana pe strada Eminescu. Sa fie vecin direct cu alt milionar – Verioti. Astfel, a incercat din rasputeri sa cumpere proprietatea in care fiinteaza acum restaurantul Popina. Nu a reusit. Cel care detine cladirea – e si el foarte potent financiar si i-a dat peste labe lui Baclea. Ranit in orgoliu, dar fara astampar, Adolf Baclea vrea casuta de langa.

O cladire foarte veche, construita la inceput de secol 20. Imobilul este locuit de o familie de turci, oameni linistiti, simpli si cu o varsta inaintata. Casa nu a fost renovata niciodata si asta se vede. Dar este curata si intretinuta in masura posibilitatilor unor batrani.

Acestia au refuzat oferta lui Adolf Baclea de a cumpara imobilul. Ar fi si pacat sa distruga o alta casa istorica – doar asa, pentru a-si mari domeniul. Insa, sansa e de partea lui Baclea. Oamenii sunt in varsta, iar daca pe ei, acum ii leaga amintirile de acel loc, mostenitorii, probabil vor dori sa faca profit si vor vinde rapid – lui Adolf.

Milionarul Baclea a devenit celebru dupa ce si-a electrificat gardul. Aparent fara motiv. Strada pe care locuieste e una plina de oameni bogati  – Pandele de la Doraly ii este vecin direct, iar zona este super sigura cu agentii de paza ce au grija de locuintele unor diplomati straini.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ionut Barbu a trecut de la SPIT la APIA

De ce nu dăm niciodată de Chițac in trafic