in ,

Adolf Bâclea demoleaza un imobil

Milionarul fără chip – așa e știut de afaceriștii din port. Nici măcar ei, toti cei care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu, patroni sau șefi de administrație portuară, nu îi cunosc fața. Dacă nu ar fi existat iubirea pentru golf, probabil nu ar exista o poză cu el. Pasiunea l-a demascat însă.

Patronul de la Cosena ține atât de mult la confidențialitate, încât și-a împrejmuit proprietatea cu un gard înalt – electrificat ! Asta – în centrul orașului.

Până una alta, Bâclea a demarat un nou proiect. A achiziționat imobilul lipit de casa lui. E vorba de o clădire veche, construită la începutul secolului trecut.

Casa se ține bine pe temelie, dar, Bâclea, nu vrea vecini prea apropiați. Pentru a evita riscul de a se trezi cu vreun bloc, cumpara si demolează.

Și obține o curte imensă, proprietatea lui neavând spațiu liber în acest sens. Muncitorii deja s-au apucat de treabă și în curând, vila interbelică va dispărea. Cum va arăta curtea lui Bâclea după amenajare (sau ce va ridica), vom prezenta pe parcurs.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Carstocea si-a inmatriculat Maybach-ul

Atenție, se oprește apa în zona Stadion Portul din municipiul Constanța!