in

Adrian Cristea de la Westhouse Ovidiu isi ridica vila in Constanta

Are resedinta in localitatea Ovidiu. Acolo unde isi are si afacerile. Respectiv un Parc Industrial si un ansamblu imobiliar de lux (Ovidiu Lakeside Residence), situat pe malul lacului. Afaceristul Adrian Cristea vrea insa o casa si in Constanta. A ales o zona centrala – respectiv pe o strada din spatele magazinului Tomis Mall.

Terenul era liber de orice constructie, asa ca a putut sa se apuce imediat de treaba. Vila este ridicata la rosu si se incep finisajele. Casa este trecuta pe numele sotilor Cristea.

Zona este una rezidentiala si greu se gaseste teren disponibil sau vreo casa veche de vanzare. Inclusiv povestea terenului este una deosebita. Jiga Cristian Aurelian ( cu domiciliul in Canada) a apelat la instanta pentru a recupera casa din strada Miron Cristea. Astfel, prin sentinţa civila nr.24/16.01.2001 a Tribunalului Constanta in dosarul nr.4288/2000, a existat un protocol de predare intre R.A.E.D.P.P. si Jiga Aurel. Iar acesta a vandut mai departe terenul, dupa ce a demolat in prealabil casa batraneasca. Astfel a ajuns Adrian Cristea in posesia pamantului din strada Miron Cristea. Westhouse Group SRL a fost înfiinţată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare imobiliară“, este Adrian Cristea.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un an plin de proiecte pentru Primaria Castelu

Fratele Simonei Halep iubeste masinile coupe