in

Afaceristii si masinile lor scumpe

Vara e sezonul in care isi pot etala achizitiile auto. In fata ansamblurilor rezidentiale (unde detin cate un etaj intreg) sau in fata cafenelelor de lux, oamenii de afaceri parcheaza ostentativ cate un autoturism a carui valoare face cat o vila in centrul orasului.

Emanuel Poştoacă isi permite orice capriciu. Patronul de la Nordis Imobiliare iubeste insa masinile de lux fabricate in Anglia. Detine inclusiv un Rolls Royce SUV. Acum a venit la mare cu Bentley-ul.

Controversatul afacerist Gabi Anghel de la Asado, face tot posibilul pentru a iesi in evidenta. Si-a luat un Lamborghini Urus de aproape 300.000 euro. Nu stim de unde atatia bani, restaurantul Asado fiind o sursa ,,subtire” fata de ce etaleaza in parcare.

Are si un Ford Mustang, masina istorica din 1967. Autoturism folosit doar vara. Pentru a se mentine in top,  Anghel face ceva compromisuri. Prin 2017,  si-a gasit autoturismul Mercedes  arzand ca o torta. Iar in fata usii trona o coroana funerara. Totul de la niste bani pe care i-a luat cu camata de la cei din Piata Chiliei. El zice ca a dat inzecit inapoi, dar nu a scapat de razbunarea camatarilor.

Unul din asociatii lui Odagiu incearca sa mentina trendul masinilor ce sar efectiv in ochi. A colantat Bentley-ul cu un gust cel putin dubios. Unii i-ar spune mai direct – tiganie.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mazare si Strutinsky au o proprietate la doi pasi de plaja Modern

Atenție, se oprește apa în zona Tomis I  din municipiul Constanța!