in ,

Ambitia lui Horia Constantinescu poate distruge PSD Constanta

A plecat din partid și și-a făcut un altul – dupa infatisarea si interesul sau, special pentru alegerile locale din 2020 – pierdute in mod jalnic. Apoi, PSD a devenit ca si un culcuş pentru el si in planurile sale, o trambulina pentru ce isi doreste cu ardoare – Primăria Constanta. Pentru îndeplinirea obiectivelor, calcă totul în picioare și se face frate și cu dracul. Să ne aducem aminte cum, după plecarea din PSD , era coleg cu Chițac și Ovanesian, tocmai pe cei care spera să îi învingă în cursa electorală. Nu a putut, nici să îi învingă, nici să zică Nu ofertei de a deveni membru ,,de onoare” al echipei PNL. Cu puțin efort in lectura ar fi văzut că, înaintașii în politică, ca un Brătianu, nu au sărit dintr-un partid în altul. Au muncit și s-au ridicat atât pe ei, cât și partidul. Dar vorbim aici de Caractere și alte caractere. Constantinescu procedează în același stil deja consacrat.

Chiar dacă a luat un scor de rușine la alegerile din 2020, vrea să arate din nou, cum e să pierzi fără sa iti fie jenă. Pe stilul practicat de Chiru , rezultat slab la primele alegeri, dezastruos in al doilea rând. Horia Constantinescu caută și are sprijin din partea unei facțiuni din partid. Zona Ion Dumitrache. O feliuta din PSD Constanța, fără sprijin popular și total dezavuat atat de membri cat și de simpatizanți. Cine se aseamănă se adună. Astfel, PSD se îndreaptă către un dezastru. După ce au pierdut alegerile acum doi ani, în 2024 se prefigurează dispariția stângii la Constanța. Promovarea lui Ion Dumitrache și a lui Horia Constantinescu, cel din urmă, ca și candidat pentru primăria Constanței, rupe partidul si ii scarbeste pe toti membri PSD Constanta. Este de neînțeles îndârjirea lui Constantinescu in a se vedea primar – odată ce ai participat la alegeri, iar cetățenii nu te-au vrut. Fii cavaler și înțelege că dragoste cu forța nu se poate. Dar pentru asta, trebuie să fii construit cu un simț solid al onoarei. Până una alta, Constantinescu face ce știe, se bazează pe cei din,, înalta societate ” pentru a căpăta sprijin și de a deveni candidat. În ciuda opoziției membrilor de partid, a organizațiilor locale.

Încă o dată, este condamnarea PSD. Și fără a fi pătimași și subiectivi vizavi de persoana lui Horia Constantinescu, nu putem să nu ne aducem aminte de felul in care agresa verbal o doamnă – ce avusese curajul să își pună prosopul pe plaja,,lui “. Ei, atunci nu candida, și își putea permite să fie rău.

Sau, infatuarea cu masina fără numere, pentru ca așa vrea el să circule ( tocmai el care aplica legea în posibile nereguli), situație stopată de agenții de la circulație. Vom vedea alegerea lui Marcel Ciolacu ; dă satisfactie orgoliului constantician, distrugand astfel orice sansa a PSD pentru Constanta, sau pune binele partidului in fata, si vom avea alti candidati, oameni primiti cu simpatie si speranta de electorat. Vom vedea !

M.S.

Voteaza articolul!

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum arata vila afaceristului Ion Dumitrache

Primaria Castelu / Invitatie – 10 noiembrie 2022