in

Atenție, lipsă apă în mai multe zone din municipiul Constanța!

hand man opening silver faucet or water tap with white washing sink in public toilet.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis (bl.T14) din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, miercuri – 23 martie 2022, în intervalul orar 09.00 – 19.00.
În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
– Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;
– Cartierul Anadalchioi;
– Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55 și 100.
În același interval orar se va furniza apă cu presiune redusă abonaților de pe bd. Tomis (partea stângă), cu sensul de mers spre bd. Mamaia, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Avănd în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Biroul de Comunicare

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în zona Piața Ovidiu!

Informare Publică: UPDATE – Lucrare programată în mun. Constanța, miercuri – 23 martie 2022!