in

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Lumina!

Apa

Echipele RAJA S.A. vor realiza miercuri – 02 februarie 2022, lucrări de conectare a sistemului de alimentare cu apă nou executat, de pe strada Morii din localitatea Lumina, județul Constanța, la rețeaua existentă.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și cuprinde reabilitarea conductelor magistrale și a celor de distribuție apă potabilă pe o lungime de aproximativ 10 km.
Astfel, miercuri – 02 februarie 2022, în intervalul orar 08.00 – 19.00, se va sista alimentarea cu apă pe străzile: Brotăcei, Morii, Decebal, Islazului, Belșugului, Dumitru Comșa, pe străzile adiacente, precum și în Cartierul Domnitorilor.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Biroul de Comunicare

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Trafic restricționat parțial pe strada Nicolae Iorga și Romană din municipiul Constanța!

Informare Publică: Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis (zona Dacia) din municipiul Constanța!