in

Balan de la Shark indecis in privinta bauturilor alcoolice

Nehotarat vizavi de ce sa cumpere, patronul de la Shark SRL a petrecut ceva timp intre doua standuri cu bauturi alcoolice.

Ascuns in totalitate sub masca si palarie, Gabriel Balan a luat sticlele la mana si in final a apelat la ajutorul unui angajat al magazinului Mega Image din incinta Tomis Mall. Odata ca nu era hotarat vizavi de marca, Balan era nedumerit si de cutiile goale de vin si whisky din raft.

Angajatul i-a explicat ca este o masura contra hotilor si daca se hotaraste- i se aduce o cutie plina din depozit. Fapt implinit. Gabriel Balan a primit cutia cu whisky de marca si a plecat apoi satisfacut catre casa de marcat. SC Shark SRL are sediul în Portul Constanţa şi a fost înfiintata in 1997. Principalul obiect de activitate îl reprezintă servicii anexe transportului pe apa . Capitalul social al societăţii, în valoare de 200 de lei, este divizat în 20 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Gabriel Bălan deţine 18 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, 90% din capitalul social, iar Dan Mihail Rican deţine două părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 20 de lei, 10% din capitalul social.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa pe strada Justiției din municipiul Constanța!

Cine si-a dorit sa fie vecin cu Simona Halep ?