in ,

Băluță de la LVT ACTI TRANS si-a luat SQ8 de 160.000 euro

Unul din oamenii de afaceri care nu au iesit prea mult in evidenta, cel putin pana acum. Lucrurile se schimba insa, trendul ascendent al afacerilor propulsandu-l deja in topul targului. Primul lucru care arata prosperitatea la constanteni – masina de lux. Băluță Liviu Ionuț nu si-a luat Bentley Bentayaga, dar, a achizitionat ceva la fel de scump, de la o marca normala, am putea spune. Si-a luat un Audi. Dar nu unul obisnuit.

Audi SQ8 TFSI cu motor pe benzină V8 turbo si 507 CP. De ajuns sa propulseze cele 2.345 kg ale masinii, de la 0-100 km/h în doar 4,1 secunde. Cu un consum de doar 12 litri la suta.

Audi la pret de Bentley. Asta pentru ca SQ8 costa aproximativ 160.000 euro. Dar banii nu sunt o problema pentru Băluță. Sotia conduce un SUV Tesla X. Automobilul electric costa 100.000 euro.

Baluta Iuliana Gabriela ii umple bateriile la statia din fata Salii Sporturilor. Liviu Ionuț este asociat și în cadrul firmei Vigrains SRL, infiintata în anul 2007, cu sediul social în municipiul Constanţa. Activitatea principală a firmei este de comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat. Sotia Iuliana Gabriela este administrator la LVT ACTI TRANS S.R.L. Firma a raportat o cifră de afaceri de 10.338.347 RON cu un profit de 830.024 RON și un număr de 5 angajați. Societatea isi are sediul intr-un apartament de pe strada Adamclisi. O mare parte din profit vine din transporturile speciale de marfuri periculoase. Baluta este actionar si la Vitalop House SRL, asociat fiind Lopo Itzhak.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Câștigătorii Concursului de pictură și desen “Apa este viață!” 2022 au intrat în posesia premiilor

Informare publică: Apa potabilă distribuită de RAJA Constanța, este o apă sigură pentru consum!