in

Blocul de otel si sticla de pe Mircea e ridicat de Dusu Nicolae

Probabil, cel mai mare bloc de birouri din Constanta. Imobilul de otel si sticla, situat pe Mircea, aproape de Emag, iese in evidenta prin dimensiunile sale. Parterul este inchiriat de o banca, iar cele cinci etaje sunt ocupate in totalitate de diverse firme.

Dusu a cumparat o parte din teren, iar pentru restul a facut un schimb de proprietati. Pentru a obtine astfel o suprafata de 460 mp ce constituie baza cladirii. Pe teren existau trei constructii P si una P+1 E cu functiunea locuinte.

Nicolae Dusu este presedintele Celco Constanta, al doilea jucator de pe piata de BCA . De curand a avut o oferta de preluare de circa 70 mil. euro de la un fond de investitii, insa a refuzat-o, asteptand o suma de cel putin 100 mil.euro. Pentru ca ban la ban trage, Dusu si-a maritat fata (in 2014) cu Andrei, fiul cel mare al lui Gheorghe Bosînceanu. Familia Bosînceanu ocupă locul 22 în Top Forbes cu o avere de peste 200 de milioane de euro făcute din shipping, iar familia Duşu este pe locul 49 cu 110 milioane de euro.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Avarie la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța!

Informare publică: Avarie pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța!