in

Bobes de la Crazy si-a luat Porsche 911

Crazy este cea mai de ,,fite” cafenea din oras. Cele mai scumpe masini pe care le poti vedea in oras, le gasesti dupa ora 9 dimineata, in parcarea de la Crazy.

Doar aici poti vedea cate doua Bentley Bentayga parcate una langa alta. In astfel de ,,tovarasie” – Mercedes-urile ML par masini ieftine si comune. Crazy a fost locatia preferata de Mazare pentru a-si bea cafeaua si asta a sporit numarul clientilor – dornici de a sta alaturi de fostul primar. Cafeneaua este trecuta pe SC Underground SRL, asociati in firma fiind Bobes Horatiu nascut pe 26.11.1967, Ghiuri Zoe – nascuta la 26.03.1975 si Georgescu Daniel – nascut pe 24.07.1968. Bobes este administratorul societatii.

In ciuda vremurilor tulburi, lui Horatiu Bobes ii merg toate din plin. A redeschis terasa cafenelei, mesele sunt toate ocupate si ca bonus si-a luat un Porsche 911.

Interesant insa – este faptul ca masina e de 4 ori mai scumpa ca locuinta din acte a lui Bobes. Oficial, sta la bloc (vechi) pe Alexandru Lapusneanu, intr-un apartament cu doua camere, la etajul 2. Asociatul Georgescu mentine trend-ul si este vecin cu Horatiu, la cateva blocuri departare, tot pe Lapusneanu. Zoe are si ea locuinta la bloc. Diferit insa, bloc nou rezidential – pe strada Muncel in zona Faleza Nord.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cusu vrea terasa acoperita la ultimul etaj al restaurantului The View

,,Rănile” Muzeului