in

Bola nițel dezorientat

Inspectorul sef al ITM Constanta pare usor pierdut in spatiu. Imediat ce a iesit din locuinta, Eugen Bola nu era decis ce sa faca. Au fost cateva minute bune de nehotarare.

S-a învârtit, s-a sprijinit putin de peretele cladirii, a aruncat cateva priviri catre nicaieri si apoi a urcat la bordul Loganului de serviciu.

Un om placut si fara ,,figuri” , Bola are un trecut profesional interesant ca parcurs. Dupa ce a urmat in perioada 1977 – 1981, Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti, Eugen Bola a fost invatator la Topalu. Vreme de şase ani (1984 – 1990), Eugen Bola a ocupat functia de inspector învăţământ la Trust Construcţii Industriale – Antrepriză Generală Constanţa. În 1990, pentru un singur an se intoarce in invatamant – profesor la Liceul Industrial nr. 10 din Constanţa. Patru ani a fost muzeograf la Unitatea Militară 01323 Constanţa, apoi din 1995, Eugen Bola îşi începe activitatea în avocatură. Pana in 2005. Din acel an este numit inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa. Prin 2010 este demis, dar castiga procesul cu Ministerul Muncii si e repus in functie. Ajunge prefect in 2012 iar in 2014 este ,,zburat” de Dragnea pe motiv de ,,inzapezire”. Astfel, Eugen Bola a ajuns inapoi in funcţia care ii este draga. Cea de inspector –sef al ITM.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Comunicat de presă / Ciocu’ mic că ei sunt la Putere!

Teodor Nita vrea sa scape Romania de gunoaie