in

Bujduveanu vrea hotel in zona veche a orasului

Gheorghe Bujduveanu – proprietarul hotelului Richmond din Mamaia , vrea sa deschida un motel in zona veche, la doi pasi de Edificiul Roman cu Mozaic. Cladirea construita la inceputul secolului 20 se afla exact in fata Casei cu Lei – detinuta de Gabriel Comanescu. In acest moment, imobilul este in plin proces de renovare.

Familia Bujduveanu este mai cunoscuta la Bucuresti decat la Constanta. Si asta datorita faimei mezinului Stelian Bujduveanu.

Fiul proprietarilor Hotelului Richmond, din Mamaia, a ajuns din Constanța la București pentru a urma cursurile Facultății de Drept, din cadrul Universității București. Stelian a reusit să se impună pe listele PNL București pe un loc eligibil la alegerile pentru Consiliul General, candidând fără sprijinul organizației. Cu ambiții mari și sprijinul părinților, se pare că presedintele TNL București, în vârstă de 31 de ani, își dorește sa intre în cursa pentru primăria sectorului 3, la următoarele alegeri locale. Stelica s-a aflat într-un scandal intern, fiind acuzat de colegii lui că are probleme comportamentale și că abuzează de funcția de președinte al organizației TNL.

La Constanta , familia Bujduveanu detine cateva firme in zona turismului. In 2018 , familia Bujduveanu a vrut sa vanda hotelul Richmond cu aproximativ 5 milioane euro. Nu a gasit cumparator. Mai au si SC.RICHMOND EVENTS.SRL – firma de organizari evenimente. Aici conduce Bujduveanu Demeca Kirana. Hotelul este pe mana lui Aurica Bujduveanu.

Clanul Bujduveanu detine o vila gen bloc pe strada Alexandru Puskin – vizavi de Casa Casatoriilor. In ,,blocul” familiei locuieste Gheorghe si Aurica Bujduveanu si Demeca Kirana (fosta Bujduveanu). Stelica a locuit aici pana in 2015 cand a plecat sa se ocupe de politica la Bucuresti.

Casa este imensa , iar jumatate din strada este ocupata de masinile de lux a familiei Bujduveanu. RCH – literele de pe placutele de inmatriculare auto reprezinta prescurtarea de la Richmond – hotelul detinut in statiunea Mamaia.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Casa istorica a fostului primar Coiciu scoasa la vanzare

APC isi va recupera o parte din cheltuieli prin vanzarea navei Queen Hind