in

Casa fostului director al Petromin a ajuns la un chirurg estetician

Andrei Caraiani si-a construit vila de pe strada Eminescu, in anii ’90, atunci cand ocupa functia de director al companiei de navigatie Petromin. A fost primul din lungul sir al oamenilor de afaceri, ce si-a ridicat o casa in zona strazii Eminescu. I-au urmat, Veriotti, Samara, Baclea, Bosanceanu junior, etc. Fiecare cu stilul lui. De la Samara cu un imobil gen palatul lui Becali si pana la vila cu fatada din geamuri fumurii a lui Caraiani. Fostului director al Petromin nu i-a fost insa foarte bine in casa respectiva.

Era ,,vizitat” cu regularitate de hoti, atrasi de imobilul ce iesea in evidenta printre casele batranesti din zona. Adolf Baclea de la Cosena nu a asteptat astfel de vizite si a trecut la masuri extreme – a electrificat gardul casei. In 2013, Andrei Caraiani a decedat. Nu stim cine a mostenit casa si de ce s-au gandit sa o vanda, dar in acest moment, la adresa respectiva, locuieste un chirurg estetician – Caraban Bogdan. Fostul sef al Clinicii de Chirurgie Plastica a intrat in afaceri incepand cu anul 2008. Diantus Estet Srl este societatea care detine Clinica de Chirurgie Estetica si Remodelare Corporala, cu sediul pe bulevardul Mamaia. Caraban este destul de cunoscut in lumea vedetelor de tabloid, multe din ele fiind cliente fidele ale clinicii.

Medicul estetician iubeste masinile americane. Are un Cadillac Escalade, un Hummer si un Ford Mustang. Toate sunt parcate in fata casei de pe Eminescu. In urma cu cinci ani, atunci cand era seful Clinicii de Chirurgie Plastica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta, Caraban Bogdan nu avea trecuta in declaratia de avere, vila si nici masinile. Figura cu o casa la Vadu, un apartament de 47 mp in Constanta, vreo trei terenuri la Buzau si o garsoniera de 28 mp la Bucuresti. Era trecuta si o ,,mica avere” in bijuterii din aur in valoare estimata la 25.000 euro. Valoare mult mai mare decat a creditului de la Volskbank, de 70 mii de lei. Credit scadent in 2035.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Doctorul Cristurean isi ridica o casa noua / Vila in zona 0 a orasului

Tucan Jr si-a deschis firma in Anglia, Pub-ul va fiinta insa – vizavi de Prefectura