in

Cat de bine ii merge fostului viceprimar Babu

Foarte bine. ,,Infloreste” de cativa ani incoace si bunastarea se vede cu ochiul liber. Cu greu poti gasi o firma in Constanta care sa nu aiba trecut la pierderi, un leu macar. Fostul viceprimar a reusit sa isi aranjeze afacerea in asa fel incat nu poate declara decat profit maxim.

SC Dalgeco SRL are sediu social in Constanţa, Şos. MANGALIEI, Nr. 80A. La capatul fostului pod de tramvai din km 4-5. Sediul este luat in baza unui contract de comodat, din 29.02.2008. Data expirării dovezii de sediu este 01.03.2023 (se reinoieste odata la 5 ani). Capitalul social subscris este 3800 LEI , integral vărsat, număr părţi sociale: 380, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 LEI. Asociat unic este Dumitru Babu iar persoana imputernicita sa reprezinte firma – Stere Babu ( tatal). Principalul domeniu de activitate este : Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru. Daca verificam ultimii trei ani de activitate, cand cu onor conducea si primaria (la propriu), putem constata urmatoarele: In 2017 – cifra de afaceri de 13.428.226 LEI – profit 1.264.788 LEI – pierderi 0. In 2018 – cifra de afaceri de 14.517.462 LEI – profit de 1.008.891 LEI si pierderi 0. Ultima declaratie depusa contine o cifra de afaceri de 17.049.097 LEI, pierderi , evident 0 si profit 1.781.651 lei. Dupa cum se vede, Babu a trecut criza, defiland cu un profit din ce in ce mai mare. Perioada primariei a fost deosebit de benefica pentru Babu, om ce se impartea intre administratie dimineata si dupa-amiaza – Dalgeco. Boom-ul este deosebit de interesant pentru o firma ce fabrica salopete si manusi. Prosperitatea e vizibila.

Dumitru Babu conduce un BMW – obisnuit am zice noi in peisajul auto din oras. Mai exista si un Range Rover – la fel de comun. Numai la capitolul locuinta, Babu arata cum e sa fii doar pe profit.

Ne-am astepta ca fostul vice sa locuiasca efectiv in Constanta. Nu – Babu are resedinta in Palazu, aproape de lac. Intr-un cartier select de vile, dar cu drum de tara, neasfaltat.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Terasa de la Scapino a fost desfiintata

Patronul de la Alteea SA isi deschide cafenea