37.4 C
Constanța
luni, iulie 15, 2024

Cat de bogat este Bogatul

Eugen Bogatu a intrat din nou in atentia publicului dupa ce a pus la pamant un fost spital, manevra necesara pentru a putea ridica un complex rezidential. Prima oara tinea pagina ziarelor in 2015, atunci cand dupa a primit o pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. Eugen Bogatu a ,,cazut” in afacerea SC UCM Reşiţa S.A , vestita prin tranzactia fictiva a unui număr de patru motoare contra sumei totale de 250 milioane euro plus TVA.

Valoarea reală a mărfii respective era de aproximativ 214.000 euro. Intre timp, lucrurile s-au asezat, iar Bogatu isi construieste nestingherit imperiul. Dupa cum ii este si numele, Bogatu este foarte bogat. O mica parte din avere o stim si noi. Incepem cu terenurile. La Baile Tusnad are un teren intravilan de 2000 mp, la Babadag detine 2344 mp in localitate, in Murighiol – 500 mp, la Navodari in zona Hanul Piratilor are 2000 mp, iar la Eforie Sud detine doua parcele , una de 383 mp si cealalta de 513 mp, ambele pe strada Doctor Cantacuzino –peste drum de plaja Maidan. La Eforie Nord are 4 apartamente intr-un complex rezidential situat pe strada Tudor Vladimirescu, cu vedere directa la mare. In Constanta pe strada Pictor Tonitza detine o locuinta, iar la Sinaia are o vila situata pe strada Mihail Kogalniceanu. In Bucuresti are resedinta intr-o vila moderna situata pe strada Carol Knappe. In Capitala mai are un apartament situat intr-un bloc vizavi de Inspectoratul de Stat in Constructii.

La Constanta, pe strada Doinei la doi pasi de Tribunal, exista un imobil renovat ce apartine lui Eugen Bogatu, blocul fiind inchiriat unei institutii medicale. Bogatu este chivernisit mai ales la capitolul societati comerciale. Numele lui apare in actionariatul : SC Deluxe Construct SRL, SC Venid & Co, SC Turnuri SRL, SC Alma Hollyday SRL, SC Alma Clima SRL, SC TAR Decirom, SC Sea Container Services SRL, SC Container Clearance SRL, SC DolceVita Administrare SRL, SC Haras SRL, SC Andorra International SRL, SC Corex SRL, SC Act Turism SRL, SC Andaluza Cont SRL, SC F&J Container Services SRL, SC Multitrend SRL, SC Vitis SA, respectiv Inostrio Enterprises SRL – firma care construieste imobilul de pe malul portului Tomis. Mai detine 23 % din actiunile de la Comat Met SA. Bogatul este actionar si la Antibiotice Iasi, Banca Transilvania, Transgaz SA si la SSIF Broker Cluj. Conturile in banca nu sunt impresionante – la vedere. Se invart de la 5000 euro pana la 100.000 euro. Toate deschise la Alpha Bank. In cel mai vechi , din 1995 ,,pastreaza” 5000 de dolari pentru zile negre. Relatii bune financiare le are cu patronul de la Cosena – Adolf Baclea. Cand are nevoie de cash apeleaza la pusculita lui Baclea. In 2020 trebuie sa ii returneze acestuia din urma – un imprumut de 500.000 dolari.

 

Cele mai citite

O resedinta pe masura averii / Raica Mugurel a inceput modificarea vilei Cerchez din zona veche

Cea mai impozanta cladire din Peninsula a ajuns in...

Oil Terminal cu o noua infatisare

Sediul administrativ de pe Caraiman a fost renovat si...

In sfarsit a gasit o intrebuintare / Talpes Jr. dă spectacole in fosta Gradina Tomis

Prin SC Alt Trend MG, juniorul Talpes Giuliano a...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Odagiu defileaza cu Rolls Royce-ul Spectre pe Tomis

Epatare e putin spus. O masina ce poate ajunge...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Il puteti gasi mereu pe Grivitei

Fostul vice are un program previzibil. Mereu -  dimineata...

Categorii populare

spot_imgspot_img