in

Cat teren are Done Viorel in centrul orasului

Pe 19.03.2010 , Done Viorel – asociat unic la SC Dovi Import Export Srl, a cesionat cu titlu oneros părțile sociale către Done Anica. De atunci, tot ce inseamna afaceri, de la vestitul chiosc de pe Tomis si pana la vila somptuoasa de pe Ferdinand ( fostul sediu al Aliantei Franceze), totul e pe numele mamei Anica.

Intentia lui Done de a pune la pamant cladirea situata pe bulevardul Ferdinand a starnit ceva valuri. Trecerea cladirii pe lista monumentelor istorice si respectarea unor clauze, i-au cam taiat avantul de a ridica in loc, un ditamai blocul.

Dar sa nu il ,,plangem”. Putina lume stie ca in perioada lui de boom cu tigarile netimbrate de la chiosc, Done a investit profitul in terenuri. Si nu orice fel de pamant, doar central la doi pasi de mare.

Ca sa vizualizam ce avere are Done Viorel in zona cuprinsa intre strada Eroilor – Vasile Parvan si Eminescu, prezentam un exemplu. La cateva sute de metri departare de ,,mosia” Done, un teren intravilan in suprafata de 1000 mp, scos la vanzare de o agentie imobiliara, se vinde cu 1.000.000 euro. 1.000 euro pe mp. Slabut pe langa ce detine Viorel. Pe numele lui Anica Done, exista patru proprietati (nr de casa, unele fara constructii) – terenuri ce insumeaza 7.448,93 mp.

In zona strada Eroilor, pe un teren de 680 mp, Done Anica a solicitat si a primit ulterior aprobarea necesara pentru transformarea unei case – intr-o cladire P+2 cu destinatia – unitate invatamant privat.

In jurul imobilului respectiv, se afla si restul proprietatilor imobilare. In special terenuri neocupate de constructii.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fundatia Cazinoului este refacuta complet

Iancu Cusu cucereste usor Poarta 1