in

Ce a ridicat Craciun de la Cimitirul Municipal  pe locatia unde a avut PUZ-ul blocului

A facut si face bani frumosi din vanzarea locurilor de veci din Cimitirul Municipal de pe Baba Novac. O afacere infloritoare in care nu duce lipsa niciodata de clienti. Nicolae Craciun a incercat insa si piata imobiliarelor cu ceva timp in urma. Dupa constructia de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (vizavi de City Park Mall), Progress Consulting SA (firma lui Craciun) a avut o  solicitare în vederea construcţiei unui bloc cu  11 etaje, pe strada Nicolae Iorga. Totul, pe spatiul verde dintre doua blocuri cu patru etaje. Din pacate pentru Nicolae Craciun, instanța a anulat HCLM CONSTANŢA nr. 119/2008 privind aprobarea Planului urbanistic Zonal Construire Bloc Locuinţe S+D+P+11E cu Spaţii Comerciale, strada Nicolae Iorga nr. 24B.

Locuitorii din zona au rasuflat usurati pe moment. Emotii au avut insa pana de curand.  Utilajele au aparut pe terenul  în suprafaţă de 822 mp si au inceput sa ridice o constructie. Ce s-a dovedit la final o vila imensa cu doua etaje.

 

Vila familiei Craciun, ridicata cu banii din serviciile funerare, ocupa un spatiu egal cat un bloc vechi cu patru etaje din vecinatate. Craciun se simte ca acasa din toate punctele de vedere, Capela Militara fiind la cativa zeci de metri distanta, iar sunetele clopotelor si zgomotul slujbelor completeaza atmosfera.Progress Consulting SA administrează Cimitirul Municipal Constanţa. Firma a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Baba Novac. Societatea este detinuta de  soţii Cristina şi Nicolae Crăciun.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Trafic îngreunat pe bulevardul Traian din Constanța!

Postoaca de la Nordis si ,,herghelia” de cai putere