in ,

Ce are in curte patronul de la Megalex

Imobilul detinut de Petrică Constantin Oprea e situat in zona buna a orasului. Langa strada Eminescu si intre doi vecini de top 300 – Verioti si Pandele de la Doraly. Casa lui Oprea nu iese in evidenta prin arhitectura sau prin dimensiuni – e o vila obisnuita am putea spune.

Totusi, are ceva ce o scoate din anonimat. O simpla privire in curte iti arata o pasiune mai putin obisnuita. Patronul de la Megalex colectioneaza ….ancore. Ancora adevarata de vapor. In fine, nu vorbim aici de vapoare maritime, ci de vase putin mai mici, nave fluviale de exemplu.

Doua astfel de ancore masive, troneaza la stanga si la dreapta vilei Megalex. Avand in vedere marimea si mai ales greutatea lor, ne imaginam ca a fost nevoie de o macara speciala care sa le puna pe pozitie in fata casei. Dar Oprea isi permite orice capriciu.

Megalex Trading SRL isi are sediul social în municipiul Constanţa, iar ca asociaţi îi găsim pe Petrică Constantin Oprea cu 33% din actiuni, Iulian Cristian Boja, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34%, şi Paraschiva Chirica cu 33%. Activitatea principală a firmei este, conform Registrului Comerţului, comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate. Firma detine benzinarii( partener Rompetrol) in tot judetul. Petrica Oprea ( apropiat a lui Vizan Florin) este actionar la Europrod Energy SRL, precum si la Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în zona Palas din municipiul Constanța!

Ce s-a ales de investitia notarului Soare