in

Ce bloc a iesit din garajele lui Chirata

Daca nu stii istoria amplasamentului – ai putea jura ca este vorba de un bloc nou construit de la zero pe o fundatie adevarata. Arata foarte bine si inspira siguranta.

In fapt, achizitionezi un apartament ,,cocotat” pe un garaj. Cateva locuri de parcare acoperite au devenit fundatia blocului de trei etaje.

Pana acum vreo trei ani, locul arata ca in poza de sus. Garajele erau amenajate si ele de putin timp, usile si tencuiala fiind de data recenta.

Pana sa fie renovate, toate garajele au stat aproape douazeci de ani – la ,,rosu” cu fier-betonul la vedere. Istoria ,,temeliei” imobilului construit de notarul Boruna Chirata , nu inspira prea multa incredere. Cu toate acestea, apartamentele se vor vinde ca ,,painea calda”, zona fiind foarte buna. Strada Mihai Eminescu – la 20 metri de plaja Modern.

Cei care vor scoate banii, vor plati pentru ce vad. Un bloc de trei etaje intr-un cartier linistit. Cu locuri de parcare la parter. Locuri de parcare ce constituie fundatia cladirii. În 2005, prin hotărâre de Consiliu Local, Chirata a reusit sa schimbe destinația amplasamentului – din garaje în imobil locuinţe P+3E. Terenul in suprafață de 277,67 mp , este proprietatea notarului public, Boruna Chirața, fiind achiziționat în anul 2002.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Avarie RAJA / Cartierul Poarta 6 a ramas fara apa

Hârșova: Lipsă apă pe mai multe străzi!