in ,

Ce face constănțeanul la vremuri de criză ? Isi cumpara Porsche 911 Heritage

Este singurul Porsche 911 Heritage din Constanta. Si a poposit de curand prin traficul de la mal de mare. Porsche 911 e o masina iubita de medicii stomatologi de la noi, trei din 911 Turbo apartin unor dentisti. Versiunea Targa (decapotabila) e condusa insa de un om de afaceri din domeniul agricol.

Silviu B. nu sta pe roze – oficial. Firma A. C. TRADING SRL isi are sediul în Constanţa și a fost înființata pe 05/03/2010. În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.656.440 RON , pierdere de 0 RON (marjă de 0%) si avea 6 angajati. Obiect principal de activitate codul CAEN 4661(Comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor si 4611 – Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu bunuri semifinite.

In ultima perioada, sunt foarte activi pe retelele de socializare, cu anunturi de vanzare : Cositoare, Pluguri, Tractoare, plus consumabile gen ulei de motor. Chiar daca afacerile scartaie, nimic nu l-a impiedicat pe Silviu B. sa achizitioneze un bolid de colectie.

Targa este 911 pentru cei care doresc un pic de motorizare cu aer curat, dar care nu vor să fie complet topless. Vine doar cu tracțiune integrală și costă de la 109.725 lire sterline pentru 4S. „S” înseamnă mai multă putere de la motorul de 3,0 litri cu turbo dublu cu șase cilindri, astfel încât această mașină produce 444 CP și 530 Nm cuplu.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Moldova trebuie să solicite ACUM aderarea la UE

Atenție, se oprește apa pe b-dul Aurel Vlaicu!