in

Ce lejer a betonat Bucovala ruinele cetatii Tomis

Parcul de la ceas a disparut sub buldozerele lui Bucovala. Dupa ce a terminat ,, peticul” de verdeata, patronul de la Bueno a distrus si vestigiile vechi de milenii – descoperite la cativa metri adancime. Pur si simplu a turnat zeci de tone de beton peste zidurile cetatii Tomis.

Deja milionari in euro, Stelian şi Liliana Bucovală şi Enache şi Carmen-Diana Bucovală si-au propus sa adune si mai multi bani prin ridicarea blocului ultramodern peste vestigiile cetatii Tomis. Planul Urbanistic de Detaliu prevede construirea unui imobil S+P+3-4 retras, cu destinaţia birouri la etaj şi alimentaţie publică la parter, în suprafaţă desfăşurată de 5% din aria construită. Bueno&Company şi-au propus initial să ridice un imobil de opt etaje, dar accept-ul a venit pentru patru etaje. Indeajuns insa pentru a strica peisajul architectonic din zona veche a orasului.

In ciuda protestelor venite din partea locuitorilor orasului, ruinele cetatii nu au mai putut fi salvate, un strat gros de beton fiind turnat in groapa fundatiei.

Familia Bucovala are afaceri in imobiliare si in turism, averea lor fiind estimata la 40 milioane euro. Numai vila lui Stelica Bucovala din ,,buricul” targului este evaluata la peste doua milioane de euro. Lasand insa la o parte si casele vechi din gardul vilei, imobile cumparate de Bucovala pentru a avea ,,intimitate” cand sta in curte.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Musu de la Imperial Grup isi vinde locuinta cu un milion de euro

Străzile din Saraiu vor fi asfaltate integral