in ,

Ce sediu modern si-a ridicat Ogrinji de la Suszi SRL

Pana in 2019, sediul firmei Suszi era o simpla casa batraneasca de pe strada Amurgului, din cartierul Viile Noi. Contractele au inceput sa curga apoi ; Complexul Energetic Oltenia, Poliţia Română, Electrocentrale Bucureşti, Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Rovinari şi alte instituţii ale statului. Prin 2018, Petru Ogrinji a decis sa schimbe putin fata sediului, o renovare albastra, la propriu si la figurat.

Apoi a venit si contractul consistent incheiat cu ARSVOM privind achiziţiile publice din anul 2020. Cele patru nave, trei de salvare şi una de depoluare, au fost furnizate de societatea constănțeană SC Suszi SRL. Iar Ogrinji a stat, a gandit si a decis ca are nevoie de un sediu pe masura banilor rulati.

Asa ca a trecut iar la renovari. Sediul Suszi a crescut, s-a modernizat si s-a facut ….gri. In cartierul marginas al Constantei, printre casele vechi, cladirea gri a lui Ogrinji sare in ochi.

Alte doua firme – Turbo Marine SRL si Striped Store SRL, isi au sediul social pe Amurgului. SC Suszi SRL a fost fondată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţii societăţii sunt Suszana Sen Ogrinji, născută în 1985, la Vaslui, cu 20% dintre părţile sociale, şi Petru Ogrinji, născut în 1967, tot la Vaslui, cu 80%. Conform codificării CAEN, firma are ca activitate principală comerţul cu ridicata nespecializat. Potrivit ultimului bilant, Suszi SRL a avut o cifră de afaceri de 3 018 243 lei și un număr mediu de 18 angajați. In afacerea ARSVOM privind achiziţiile publice din anul 2020, pe langa Daniel Manole, directorul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, a fost retinut si Petru Ogrinji.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

Atenție, o mare parte a municipiului Constanța și nouă localități vor avea apă cu presiuni scăzute!