in ,

Ce vilă are vestitul Stebingăr de la Mas Publishing & Partners SRL

Daca va intrebati de ce este atat de vestit Mihai Stebingăr, reproducem un anunt din 2019. Primăria Constanţa a semnat contractul de prestări servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism P.U.Z., în municipiul Constanța – LOT 2: elaborare documentație de urbanism P.U.Z (plan urbanistic zonal) ” Marile Bulevarde”, din municipiul Constanța. Obiectul contractului îl constituie efectuarea serviciului de proiectare, respectiv elaborarea documentaţiei de urbanism, PUZ, pentru “Marile Bulevarde” din municipiul Constanţa. Amplasamentul este compus din 3 loturi (lot 1-1420 ha, lot 2-832 ha, lot 3-104 ha) şi va studia posibilitatea configurării spaţial-funcţionale, specific mediului urban, a marilor artere de circulaţie. Preţul contractului a fost mic, de doar 113.005,00 lei, fără TVA. Castigator – societatea Mas Publishing & Partners SRL. Cand faci P.U.Z-ul dupa care se construieste si amenajeaza in Constanta, chiar esti important pentru toti dezvoltatorii imobiliari si in fapt pentru oricine ridica ceva pe pamantul orasului. Mai mult decat atat, Mas Publishing & Partners SRL este la randul ei – dezvoltator imobiliar. Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Stebingăr, cu 95% din capitalul social, şi Felicia Stebingăr, cu 5% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei.

In imaginile de mai sus puteti vedea cum arata vila unui arhitect de meserie ce elaboreaza documentatiile de urbanism – PUZ. O casa mare, moderna, situata pe una din stradutele paralele cu bulevardul Mircea ( zona Emag). Chiar daca are masini una si una, Mihai Stebingăr e pasionat de trotinetele electrice. Acum vreo doi ani a achizitionat prin Emag o trotineta electrica Myway Inokim Ox Super.

O trotineta din clasa superioara. Cu o greutate de 28 kg, trotineta electrica Myway Inokim are o viteza max 25km/h, putere motor 800W, Baterie Li-Ion 57.6V/20.8Ah, o autonomie de 100 km si a costat aproximativ 7.000 lei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Avarie la intersecția DN 2A cu DC 86 din zona localitatii Mihail Kogălniceanu!

Cusu a primit OK-ul pentru ,,mini – investitia” de la Poarta 1