in

Cei de la Neversea s-au apucat de construit pe plaja

O casa in toata regula a aparut pe plaja de la Modern. Chiar daca prima impresie iti da senzatia ca cineva isi construieste o vila rustica la malul marii, in fapt sunt cei de la Neversea cu beach barul.

Dupa cum se poate vedea din poze, SC Neversea S.R.L. a acaparat exact jumatate din plaja de la Modern.

In baza contractului de închiriere 29/2019, cei de la Neversea au obtinut de la Administrația Bazinală Dobrogea – Litoral, avizul favorabil pentru amenajarea sectorului de plaja, iar prin autorizația de construire 924/03.07.2020, firma din Cluj a inceput constructia beach – barului si anexelor.

SC Neversea isi are sediul social în Cluj Napoca, pe strada General Eremia Grigorescu. Societatea ii apartine lui Ioan Bogdan Buta. In Top Companii 2020, Neversea a ocupat locul I la sectiunea profit din activități creative, de artă și divertisment. Ultima cifra de afaceri inregistrata era de 8. 813 .780 lei -suma obtinuta cu zero angajati.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sedinta CJC / Claudiu Iorga Palaz semnaleaza problema inexistentei unui numar de inregistrare CJC pe adresa transmisa de catre firmele care doreau incheierea acordului de colaborare

Lucrari RAJA / Trafic restrictionat pe bulevardul Mamaia