in ,

Cine e proprietarul casei dintre blocuri

Terenuri libere prin zona Dacia nu mai sunt de mult, insa, exista o vila interbelica cu ceva pamant in jur. In sine – imaginea este destul de ciudata.

Blocuri in stanga si in dreapta si la mijloc – stinghera – o casa veche inconjurata de copaci. Locuita – nu mai este de foarte multi ani, dar, chiar si abandonata si-a pastrat frumusetea si mai ales trainicia. Multe erau deja moloz pana acum , dar se vede lucrul de calitate.

O afacere si o investitie excelenta daca este dorita o resedinta de lux – pentru cine are bani sa o renoveze in totalitate. Sau, cum se obisnuieste , disparitia cladirii si ridicarea unui bloc furnizor de capital. Pana una alta, e bine de stiut cine este proprietarul.

Un nume care unora le spune ceva – Steluta Mazilu. Pe ocolite – Regal Holiday SRL deţinută de Ioana Holea, asociată anterior şi cu Daniela Gabriela Gascu şi Steluţa Mazilu , firma detinuta in fapt de sotul Gigi Mazilu. Regal Holiday isi are sediul în Costineşti si avea pana de curand in portofoliu – Complexul Regal, hotelurile Regal Belvedere şi Alex şi vila Iris. Firma a beneficiat de contracte foarte bănoase de la autorităţile din turism, ministere şi Primăria Capitalei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În localitatea Corbu apa potabilă se va furniza după un program prestabilit

Fiecare incearca sa intre in casa cum poate