in

Cine își permite Lamborghini Urus de 300.000 euro poate sa parcheze si pe trecere

Printre zecile de Porsche, Mercedesuri si Bentley-uri, în Constanța există un singur Lamborghini Urus. Zelca Adrian este fericitul posesor al mașinii de teren fabricate de Lamborghini. Iar dacă te ține portofelul să arunci 300.000 euro pe o mașină, atunci îți permiți si fite pe măsură.

Cum ar fi să te oprești pe trecerea de pietoni, doar așa, să îți rezolvi treburile în zonă. Mai precis pe Tomis in fața primăriei.

Masina de lux e inregistrata pe Alezzi Beach Resort SRL. De altfel, numarul de inmatriculare este personalizat dupa Alezzi. Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris este de 200.000 de lei. Asociaţi persoane fizice sunt Zelca Enache-Claudiu – 10% din capitalul social, Zelca Adrian – 10% din capitalul social, Zelca Cristian – 10% din capitalul social, Perifan Anca-Raluca – 70% din capitalul social. Administratorul societăţii este Zelca Adrian.

Zelca este unul din principalii dezvoltatori imobiliari din Mamaia, cu proiecte gen – Mamaia Summerland, Hotel Malibu si Hotel Oxford. La o masina de acest gen era neaparat nevoie si de o locuinta pe masura.

Adrian Zelca locuieste intr-un penthouse situat in complexul rezidential pe care il detine – Mamaia Summerland.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

AGRESATĂ DE SOȚ ȘI GONITĂ ÎN TOIUL NOPȚII, A GĂSIT PUTEREA DE A CERE AJUTOR

Firma lui Tanase Marian are un sediu impresionant