in ,

Cine ridica blocul turn de pe 1 Mai

Putini il cunosc pe Cociu Pasata de la Dakonis Imobiliare. A iesit in prim plan, de abia in 2021, cand a obtinut autorizatiile necesare pentru ridicarea unui bloc cu 8 etaje. Investitia ce ,,creste ca si painea la dospit”, e deja la nivelul al saselea.  Cociu vine zilnic si face pe seful de santier, poate, poate se inalta turnul mai repede.

Terenul pe care se ridica imobilul, are o suprafaţă de 992 mp si este proprietatea lui Ilyus-Edward Nedelcu şi a Adinei-Lucia Nedelcu conform actului de alipire autentificat  sub nr. 2588/27.10.2016 la Biroul individual notarial Bratu Daniel Dumitru. Cociu e pus la adapost prin contractul de asociere în participaţiune autentificat sub nr. 1563/10.07.2017.

Familia Pasata locuieste in zona Trocadero. Pe strada Poporului, detine o vila tipica aproape pentru afaceristii constanteni. Parca sunt trase la xerox cu arhitectura, gardul si evident cu trotuarul pavat (cat tine casa) dupa dorinta proprietarului. Masinile sunt evident – Mercedes.  Cativa metri mai jos, Cociu are un vecin celebru. Afaceristul Gica Slabu. Vila lui Slabu, normal, merge in acelasi ton de culoare si stil.

Dakonis Imobiliare a fost înființată în anul 2011, cu sediul social la domiciliul de pe Poporului.  Asociați în firmă sunt Adam Pașata, cu o cotă de 40%, Cociu Pașata, cu o cotă de 30% și Nicoleta Pașata, cu o cotă de 30%. Cociu Pașata este administratorul firmei. Conform ultimului bilant depus, societatea a raportat patru salariați, la o cifră de afaceri de 4.743.905 lei, cu un profit de 201.721 lei. Cociu  mai este asociat la Adamar Imobiliare SRL, alături de Adam Pașata.  Acesta din urmă mai este asociat și în Padalact Pres SRL, unde deține 100%. Cociu Pașata a fost administrator si la Paco Pro Investment SRL –radiata intre timp.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce masina colorata are Dorian Popa

Informare publică: Avarie la intersecția DN 2A cu DC 86 din zona localitatii Mihail Kogălniceanu!