in

Clubul lui Bamburic

Dupa mai bine de zece ani de la reglarea de conturi in care Liviu Bamburic era ciuruit de gloante , linistea s-a asternut peste poveste. A ramas doar clubul Two. Afacerea de suflet a afaceristului cu noua vieti.

La momentul atacului armat din 2008, Liviu Bamburic nu era asociat in acte cu administratorii clubului “Two”, din piata Ovidiu, dar ca avea o intelegere verbala cu Marcel Dumitru Bardas si Vasile Butoi, actionarii SRL-ului BBN Holidays Tour. Intelegere tacita in baza careia investise aproximativ 100.000 euro in renovarea clubului. In 2015, Liviu aparea deja cu 41% din actiunile clubului, restul de 20 si respectiv de 39% , fiind in posesia lui Marcel Bardas si Sorin Vasile. Locatia a produs o gramada probleme locuitorilor din zona, scandalurile ivite intre body-guarzi si clienti fiind de notorietate. Plus vestita promovare a concertului programat de artista Oceana in clubul Two.

Bilete vandute ca painea calda si apoi … teapa. Oceana nu avea nici o treaba cu evenimentul respectiv. Clubul a fost mereu locul de promovare folosit de PNL Constanta. Bamburic a recunoscut intotdeauna afinitatea catre zona liberala, fiind un apropiat a lui Manea. In octombrie 2008, Clubul „TWO” a gazduit o petrecere de lansare a postului Constanta TV. Petrecerea a fost una fastuoasa, fiind invitate persoane aflate pe val : fostul prefect Danut Culetu, Radu Mazare, Gabi Stan, Renate Weber, Tudorel Calapod. Precum si fratii Hasotti. Zilele de glorie ale clubului au fost inregistrate in 2009, apoi usor, usor, locatia a inceput sa nu mai atraga clienti. Alex Velea a fost printre ultimii invitati ai clubului in anul 2011. Problemele financiare prin care treceau atat Bardas cat si Bamburic, au dus la inchiderea locatiei. Intre timp, terenurile din zona peninsulara pe care le detineau cei doi, au inceput sa fie vandute de executorii judecatoresti in vederea recuperarii creantelor. In 2015, un teren de 220 mp de langa clubul Two a fost vandut de executor pentru o datorie de aproximativ 100.000 euro. Apoi liniste. Bamburic sta mai mult pe afara si nu da semne ca ar vrea sa relanseze clubul . In tot acest timp, Two a ramas incremenit in timp, cu acelasi paznic ce a imbatranit avand grija de usa de la intrare.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

CJC redeschide Casa Soarelui

Florin Munteanu continua odiseea imobiliara din Mamaia Nord / Ridica apartamente pe teren nisipos