30.4 C
Constanța
luni, iulie 15, 2024

Clubul lui George Ilie si-a inchis portile

Un apropiat a lui Lizeta Haralambie, acesta este George Ilie. Afacerist putin spus – controversat. E o nebunie cum a reusit acest personaj sa prospere, deschizand si falimentand, cluburi, unul dupa altul. Ilie a devenit vedeta – imediat dupa ce a deschis lantul de cluburi Bellagio. Inaugurarea Bellagio din Mamaia l-a adus si in anturajul lui Mazare – respectiv a lui Lizeta Haralambie. Nu intamplator, clubul respectiv a fost amenajat intr-un fost cinema in aer liber – Albatros.  Cinematograf aflat la acea vreme in portofoliul RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor- RomâniaFilm). Precizarea se impune a fi facuta, motivul regasindu-se mai jos.

Dupa ce a ramas fara locatia din Mamaia, Ilie a pus ochii pe sediul fostului cinema Popular, aflat chiar în vecinătatea Primăriei Constanța. De prin 2017 a reusit, din nou, sa obtina din partea RADEF, acordul pentru transformarea locatiei in club.

Contractul a fost intocmit intre RADEF si firma Avva Club SRL, patronată de cumnata șefului de la Bellagio. George Ilie avea un paragraf in contractul de inchiriere, fraza ce il obliga sa mentina si destinatia de cinema – permitand sa ruleze cateva ore pe luna – filme. Evident ca nu a facut asta niciodata.

Mai mult decat atat, interiorul a fost reamenajat astfel incat sa nu mai existe ecranul pentru proiectie. Sala principala a ajuns club, iar spatiul de la intrare, unde erau casele de bilete, a fost transformat in bar. George Ilie a deschis clubul Chaboo pe o firma noua, Strasse Club SRL. Din start a pornit gresit. Strasse Club SRL a fost data in judecata intrucat nu si-a platit datoriile(zeci de mii de euro). Saadati Sohi Manochehr, cetatean roman de origine iraniana a luat teapa, dupa ce i-a pus la dispozitie lui Ilie, un spatiu pe Barbu Vacarescu.

Tupeul lui Ilie a fost maxim la Constanta. Clădirea, veche de peste 100 de ani, cu statut de clădire de patrimoniu, a fost  modificata total – fara a exista la acel moment – o autorizatie in acest sens. Curaj bazat pe ,,pilele” gen Lizeta. In plina nebunie cu gripa – atat in 2020 cat si in 2021 – noaptea, clubul functiona la capacitate maxima.

A facut ceva bani si apoi, a pus lacatul si a dat jos firma,  inghesuind-o pe holul barului. Nu stim daca a lasat datorii catre RADEF sau la furnizorii din Constanta, dar, in mod clar, Ilie si-a luat,,talpasita” si din locatia fostului cinema Popular.

M.S.

Cele mai citite

O resedinta pe masura averii / Raica Mugurel a inceput modificarea vilei Cerchez din zona veche

Cea mai impozanta cladire din Peninsula a ajuns in...

Oil Terminal cu o noua infatisare

Sediul administrativ de pe Caraiman a fost renovat si...

In sfarsit a gasit o intrebuintare / Talpes Jr. dă spectacole in fosta Gradina Tomis

Prin SC Alt Trend MG, juniorul Talpes Giuliano a...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Odagiu defileaza cu Rolls Royce-ul Spectre pe Tomis

Epatare e putin spus. O masina ce poate ajunge...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Il puteti gasi mereu pe Grivitei

Fostul vice are un program previzibil. Mereu -  dimineata...

Categorii populare

spot_imgspot_img