in

Codin Maticiuc devine unul din cei mai importanti investitori la Constanta

Codin Maticiuc nu apare in topul celor mai bogati romani, desi cifra de afaceri a tuturor firmelor sale depaseste 50 de milioane de dolari. La Bucuresti , brandul Orhideea cuprinde cladiri de birouri, clinici medicale si Spa, precum si un imens mall. Maticiuc detine si 35.000 mp de teren in Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde metrul patrat se vinde si cu 1.000 de euro, asa ca, dintr-o lovitura, isi mai asigura 30 de milioane de euro. Omul de afaceri detine controlul in firme precum Metropolis Real Estate (afaceri imobiliare), grupul “Chematex”, “Automatica” SA, “Grivita” SA , “Investrom” si “TVM Invest”. La Constanta, afacerile lui Maticiuc sunt deosebit de infloritoare.

Centrul Tom a fost construit si extins prin firmele omului de afaceri. Mall-urile de pe varianta, Jysk si Lem’s, precum si Decatlon, sunt tot in portofoliul investitorului bucurestean. Printre atatea bussines-uri, Ion Maticiuc, tatăl lui Codin Maticiuc, a gasit ragaz si de ceva locuinte rezidentiale.

La Pescărie, în imediata apropiere a căminelor studențești, se doreste constructia unui ansamblu rezidențial cu 12 etaje. P+12 E, ce va dispune de două subsoluri, spatiu retail la parter. Terenul în suprafață de 3.500 de metri pătraţi este în proximitatea zonei de coastă şi prezintă interdicţie temporară de construire, până la aprobarea PUZ-ului.

Terenul a fost achizitionat pe parcurs: 2004, 2005 și 2006. Agentia pentru Protectia Mediului Constanta si-a dat acordul pentru demararea lucrarilor. Astfel, in urma parcurgerii etapei de incadrare din sedinta CSC din data de 17.09.2019, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare cu aviz de mediu pentru terenurile situate pe bulevardul Mamaia, nr. 304-304A-304D-304F-304G-304H. Toate afacerile din Constanta sunt derulate de Maticiuc prin SC Metropolis Investitii Imobiliare SRL, firma cu sediul in municipiul Bucuresti, str. Elena Vacarescu nr. 96A.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Federatia Trans Conex isi cauta dreptatea in justitie

Primaria aplica Planul de Acţiune pentru Energia Durabilă / Obiectiv de reducere cu 20% a emisiilor de CO2 până în 2020