in

Colectia de masini a milionarului Samara

Are un palat in stilul lui Becali. O vila imensa – cu acele coloane kitsch, nelipsite din curtea fiecarui milionar mioritic. Eclipseaza prin marime toate vilele de pe malul marii si in zona mai sunt ceva oameni cu bani – gen Adolf Baclea si Bosanceanu.

Imobilul are deschidere la doua strazi, iar masinile parcate atat in fata cat si in spatele casei, ne arata si preferintele familiei Samara in domeniul auto.

Pretul unui Porsche Panamera Turbo S porneste de la 190.000 EUR. La banii acestia, Samara are o acceleratie de la 0 – 100 km / h in 3,8 s si poate merge cu o viteza maximă de 304 km / h.

In fata casei putem gasi si doua Mercedes-uri – SL AMG si un GL de teren.

Pe straduta din spatele casei apare si o limuzina Mercedes S-Klasse 400.

Exista si o oarecare nostalgie in preferintele familiei Samara. Nostalgie legata de o masina ce i-a fost alaturi la inceputuri. Un batran Volvo S70 – masina utilizata in mod curent de membrii familiei. Afaceristul Stere Samara este născut la Tulcea şi stabilit la Constanţa.

Acesta apare în mai multe firme : Aghrosammo SRL, Eneryo Wind SRL, Metachim SA, Paristrion Shipping Management SRL, Sammarina SRL, Sammowind SRL, Galaxy Wind SRL, Sammarina Port Agency, Trans Rom SA, Ecosammo Târguşor SRL, Saghrocosta SRL, SOCEP SA si Carmeco SA – fost Abator. Carmeco ii va aduce si cei mai multi bani dupa ce pe terenul fostei intreprinderi de stat va rasari un ansamblu rezidential. Vechiul abator Carmeco este evaluat pe siturile de specialitate la 8,53 milioane lire sterline.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

GALERIE FOTO / Gunoi din Togo cu destinatia Romania

Atenție, lipsă apă în localitatea Corbu și presiune redusă în Năvodari și Lumina!