in

Comanescu a vandut casa Manicatide

Nimeni nu poate gasi o explicatie la gestul lui Gabriel Comanescu – a cumparat o casa – a abandonat-o – a platit amenzi consistente pentru ca a lasat in paragina un monument istoric – a fost trecut la superimpozitare pentru acelasi delict si apoi … o vinde in paguba. Monumentul istoric construit la 1899 a platit greu anii cat a fost in portofoliul lui Gabriel Comanescu.

Imobilul a ajuns efectiv in prag de prabusire. Afaceristul a incercat din 2020 sa vanda proprietatea. A fost promovata o perioada pe un site specializat in imobiliare, dar fara succes. Anul 2021 a fost unul cu noroc pentru casa Manicatide. Andrei Muntmark a negociat ,,la sange” si a cumparat imobilul pentru suma de 700.000 euro. Comanescu ar fi vrut sa incaseze cel putin 800.000 euro, dar nu a obtinut suma. Presat de starea deplorabila in care se afla cladirea, Comanescu a renuntat la pretul cerut si a scapat de ea.

Andrei Muntmark tocmai ce a renovat o alta proprietate in zona Peninsulara. Cladirea este situata pe Nicolae Titulescu vizavi de Casa cu Lei. Asa cum am scris in alt material, imobilul a fost renovat integral in mai putin de sase luni si va deveni hotel. Regele ,,eolienelor” asa cum mai este cunoscut Muntmark – a incercat o alta afacere cu Gabriel Comanescu.

A oferit 800.000 de euro pentru a cumpara Casa cu Lei , o alta cladire aflata intr-o stare deplorabila. Aici insa, Comanescu a tinut de pret – un milion de euro fix. Pentru ca nici unul nu a vrut sa negocieze, afacerea a cazut. Momentan. Muntmark isi doreste mult Casa cu Lei si probabil o va obtine. Intre timp, are probleme cu fostul hotel Bulevard.

Cladirea a fost cumparata acum un an de Andrei Muntmark. Pregatita pentru a fi reabilitata si transformata in hotel, cladirea a intrat in conservare. Motivul : conform administratiei locale, imobilul poate fi folosit doar pentru birouri. Iar planul lui Muntmark a cazut pentru moment. Exista sanse mari ca din vara sa se obtina schimbarea si astfel, imobilul sa redevina hotelul Bulevard din perioada interbelica. Pana atunci, Andrei Muntmark continua expansiunea imperiului Orchid in zona Peninsulara.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

,,Ciuperca “ se transforma in Mega Image

Situația străzilor din municipiul Constanța cu trafic îngreunat ca urmare a lucrărilor de investiții în infrastructura de apă și apă uzată