in

Comunicat de presă / Lupu-și schimbă părul, dar năravul ba!

Având în vedere repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume de bani din cote defalcate din impozitul pe venit, prin HCJ nr 131/ 26.05.2021, Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, face următoarele precizări:
“Este inadmisibil ca actuala administrație județeană PNL-USR să ducă o politică de exterminare financiară a primăriilor care nu au aceeași culoare politică precum a celor din conducerea CJC. În cadrul ședinței de ieri, Mihai Lupu, președintele CJC, a dat vot și a aprobat, împreună cu cei de la USR, o Hotărâre de Consiliu total dezechilibrată în ceea ce privește repartizarea banilor din județul Constanța.
Intenția acestora de a extermina financiar celelalte primării care nu au aceeași culoare politică precum a lor este foarte clară, iar când președintele CJC a fost scos la tablă de către consilierii județeni pentru a explica algoritmul prin care au fost repartizați banii, acesta s-a bâlbâit și a bătut câmpii.
Domnule Mihai Lupu, nu ați înțeles nimic din modul în care, datorită experienței personale, împreună cu consilierii PMP, am reușit o repartizare echilibrată a banilor pentru toate primăriile din județ, indiferent de culoarea politică.
Oare localitățile pe care le-ați exterminat financiar nu au și votanți PNL sau USR? Oare aceștia nu au și ei dreptul de a beneficia financiar de banii dați de dvs?
Domnule Lupu, alias Nicușor Constantinescu, vă dați seama că ați început aceste repartizări cu stângul, crezându-vă jupân de județ, doar din interesul de a obține o susținere politică internă în cadrul organizației județene PNL Constanța, pentru că vă doriți funcția de președinte al acestei organizații?! Nu doriți decât cumpărarea de influență a organizațiilor PNL din județ, pentru a vă da un vot politic intern!
Prin votul pe care l-ați dat ieri împreună cu colegii dumneavoastră de la USR nu ați făcut nimic altceva decât să copiați comportamentul fostului dumneavoastră coleg de la USL, Nicușor Constantinescu. Nu sunteți cu nimic mai presus decât el! Aveți aceeași meteahnă: combinator pentru interesele personale în partid!
Semnalul pe care l-ați dat este foarte clar: toți cei care nu sunt PNL-iști trebuie să se pregătească de exterminare politico-financiară.
Mă voi implica și voi sprijini pentru a se adresa justiției primăriile care se consideră nedreptățite ca urmare a efectelor HCJ nr 131/26.05.2021, promovat fară argumente de către dumneavoastră!
Domnule Lupu, ați eșuat lamentabil în îndeplinirea rolului de a fi președintele tuturor constănțenilor!
Să vă fie rușine, domnule Mihai Lupu, alias Nicușor Constantinescu!”.

PMP Constanța

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea la 4 benzi a drumului de circulație existent între Poarta 10 bis și Poarta 10

Informare publică: Avarie pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța!