in ,

Comunicat de presa – Parlamentarii AUR folosesc functionarii publici pentru a racola alesi locali

Dupa ce la alegerile locale au fost inexistenti in esicherul politic, parlamentarii AUR au pus la cale “strategia” prin care sa se infiltreze in administratia locala.
Faptul ca AUR-istii nu inteleg legile statului roman, ca nu le respecta, ca nu cunosc administratie, codul administrativ si ce atributii au angajatii statului nu mai este o necunoscuta pentru nimeni. Au demonstrat cu varf si indesat “suprematia” lor fata de tot ce inseamna statul de drept, numai pentru a se afirma pe retelele sociale, acolo unde profita de naivitatea ascunsa in spatele butonului de Like.
Saptamana aceasta, parlamentarii AUR au considerat ca este firesc sa intrerupa activitatea administratilor publice locale si sa puna functionarii publici in slujba lor, mai exact functionarii au fost nevoiti sa sune alesii locali pentru a le cere acceptul de a transmite unui parlamentar AUR numarul personal de telefon, pentru ca acesta sa lanseze o invitatie la un asa-zis forum. Fara o invitatie scrisa, care sa poata fi transmisa ulterior printr-un simplu email catre consilierii locali si judeteni, avand impresia ca alesii locali ai partidelor care au contat pentru comunitatile locale sunt atat de naivi incat sa creada in buna intentie de a se aduna la un “forum” toti reprezentantii cetatenilor.
Domnilor parlamentari de la AUR, va rugam sa nu mizati pe naivitate atunci cand vine vorba de alesii locali. Va rugam sa repsectati codul administrativ, iar daca aveti dificultati in a va extinde atragand noi membrii, sa stiti ca racolarea alesilor locali este cel putin dificila pentru cei care nu cunosc adminitratie, ca sa nu zic imposibila pentru dumneavoastra.
Iar inainte de a ne auzi la telefoane, va asigur ca la intalnirile de genul celor de care este acuzat liderul dvs ca le-ar fi organizat, noi nu vom participa.

Președinte P.M.P. Constanța
Claudiu-Iorga Palaz

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andrei Muntmark a inceput reabilitarea Casei Manicatide

Programul casieriilor RAJA de Rusalii