in

Constructia lui Vitcu a fost demolata

Intr-o actiune analizata si supervizata de procurorul Teodor Nita, plaja din zona Trei Papuci a fost eliberata de constructiile ridicate abuziv. Astfel, politistii constanteni au intervenit ieri pentru a sprijini muncitorii trimisi sa demoleze terasa lui Vitcu Iulian.

Patronul de la Hercules Home a sfidat autoritatile in mod repetat – beach barul amenajat pe plaja neavand absolut nici o autorizatie. Amendat, obligat sa demoleze tot, pus sub control judiciar, Vitcu Iulian a tratat totul cu dispret si a facut ce a vrut. Pana ieri.

Cu ajutorul unui excavator, constructia a fost demolata in cateva ore. Firma Hercules Home are un an vechime si zero angajati. Cu un tupeu fantastic, patronul Vitcu se apucase in toamna anului trecut, sa ridice un beach bar la 40 metri de taluzul marii. Politia Locala a emis la acea data o plangere penala impotriva persoanei juridice Hercules Home Srl. Autoritatile au intervenit si in final constructia a inceput sa fie demontata. Chemat pentru audieri la Parchet, inculpatul Vitcu Iulian a venit inarmat cu un cutit de 23 centimetri. A fost retinut si depus in arestul IPJ. Vitcu Iulian avea ceva antecedente penale, iar noua infractiune i-a adus un control judiciar. Fara respect fata de lege, pseudo-afaceristul Vitcu a reusit sa mentina constructia. Mai mult decat atat, in timpul verii a ocupat o bucata buna din plaja, construind si amenajand spatii pentru sezlonguri si pentru un bar deschis non-stop. Interventia energica a procurorului Teodor Nita a stopat insa sirul ilegalitatilor comise de Vitcu Iulian.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Grupul de cladiri de pe Cuza Voda amenajate ca si centru de recreere

Informare publică: Avarie pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța!