24.3 C
Constanța
marți, iunie 25, 2024

Cronica unui eşec anticipat

In amintirea anilor de glorie a PSD-ului, lumea era pregatita ca stanga sa devina iar, ce a fost pe timpul lui Mazare. Adica, PSD si restul. Nu a fost sa fie asa. Neclintiti in dorinta lor de a fi eterni la butoane – Felix Stroe si Ion Dumitrache au aruncat partidul intr-o prapastie.

Au distrus orice sansa de castig in 2020, iar in 2024 au aplicat aceeasi reteta. Chiar daca au fost sanctionati la vot in urma cu patru ani, cei doi baroni au venit cu mai multa aroganta si blazare. Si cand te gandesti ca PSD a pornit pe un fond major de nemultumire vizavi de dreapta si cu un val de speranta din partea populatiei pentru reinstaurarea stangii la Constanta. Stroe si Dumitrache au transformat acest avantaj imens in cea mai grea piatra de moara atarnata de gatul partidului. Aroganta si luxul afisat nu era ce astepta populatia de la ei.

Imbracati ca in filmul Filiera Siciliana, cu ochelari negri de soare si atitudinea de ,,noi suntem jupanii,, – cei doi au pierdut orice bruma de simpatie din partea populatiei. Ce asteptau constantenii ? Un PSD cu oameni plini de empatie, cu mesaj social si plin de incredere pentru viitor. Si au primit un Felix & Dumitrache reload. Se vorbeste de un targ facut de cei doi la nivel local. Astfel, se renunta la candidatii care puteau castiga sub umbrela PSD, si in loc –  sa promoveze persoane fara sansa. Acest non combat poate parea neverosimil, dar cand exista un interes economic pentru ei, dorinta membrilor PSD, nici nu mai conteaza.

Greu de crezut ? Doar sa privim cum a sustinut actuala conducere PSD – pe sefii unitatilor economice strategice din Constanta. Atat la APC cat si la ACN sunt directori generali care nu au nici o treaba cu PSD. Si atunci, cum sa ne miram de jocurile lui Felix&Dumitrache in arena politica locala. Drumul este liber pentru PNL si Alianta USR -PMP.  Pe merit si pe munca lor. In ceea ce priveste PSD – liderul Ciolacu a stiut mereu ce le poate capul celor de la Constanta, dar nu a facut nimic. In concluzie, isi merita soarta. PSD va ajunge un partid satelit in Dobrogea, iar Felix si Dumitrache vor iesi pe usa din dos a politicii. Daca Mazare ar candida acum, ar avea sanse mult mai mari decat ce promoveaza Felix&Dumitrache. Anticipam un triumf al dreptei la Constanta si trecerea PSD in esalonul secund pentru inca patru ani.

M.S.

Cele mai citite

Informare Publică: Lipsă apă în localitatea Cumpăna!

Astăzi – 25 iunie 2024, s-a înregistrat o avarie la...

Terasa Madam Margot a ajuns ,,pensiune “ pentru oamenii strazii

Locatia era odinioara, un popas obligatoriu pentru o cafea...

Dupa aproape zece ani de la depunerea actelor pentru reabilitare… Vila notarului Soare intra in renovare

Demarata in forta (2014),  lucrarea a fost abandonata la...

Caracotea de la Zorile dă ordine precise

Stere Caracotea e un tip meticulos si tipicar. Angajatii (si...

Domeniul afaceristului Secarea

Sa ai o vila impozanta pe masura averii, deja...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Domeniul afaceristului Secarea

Sa ai o vila impozanta pe masura averii, deja...

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Parca ar fi in ,,Clanul Sicilienilor”

Cand se intalnesc (chiar daca s-au vazut si cu...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

Odagiu isi vinde Bentley-ul Bentayaga

Cand il vezi la volanul SUV–ului de lux ai...

Cum arata un teren aflat in proprietatea Primariei

In proprietatea privata a Primariei regasim aproape 4.000 de...

Categorii populare

spot_imgspot_img