36.4 C
Constanța
marți, iulie 16, 2024

Cum a fost adus PSD in pragul derizoriului… Artizanii insuccesului

Au tinut parca cu tot dinadinsul sa duca de râpă partidul. S-au gandit doar la ei, la functiile de conducere si mai ales cum sa fie la butoane din umbra pentru a conduce judetul Constanta. Aparitiile lor publice au scos in evidenta niste personaje copiate parca din filmele cu mafioti gen Clanul Soprano. Nimic din ei nu reprezenta partidul de stanga – PSD.

Parca ar fi fost liderii unui partid de extrema dreapta. De la stilul vestimentar completat mereu cu ochelari negri si pana la gesturile si mimica care duce, iar la povestile cu gangsteri. Reclama mai proasta nu putea sa aiba PSD-ul in randul populatiei. Tocmai de aceea, nu au fost voturi contra partidului  – datorita ideologiei, ci simplu – au fost taxati Felix si Dumitrache. Inclusiv membrii de partid –  au dat voturile PNL-ului si PMP-ului. Ca si o formula de protest cat si de grabire a procesului de schimbare din functii a celor doi.

Felix si Dumitrache au tradat cam tot ce inseamna aliante. Fagadau, Lungoci, Tutuianu, etc, stiu si au simtit pe pielea lor ce inseamna imbratisarea stransa a lui Felix Stroe. Sa ne aducem aminte lovitura de teatru din 2020, cand afisele electorale cu Tutuianu au fost inlocuite cu imaginea lui Felix Stroe. Gestul a dus la prabusirea PSD in randul electoratului. Au pierdut atunci atat primaria cat si CJC-ul. Dupa patru ani, regasim aceeasi tradare. Atat Dumitrache cat si Stroe au promis, si in acelasi timp, au si declarat public sustinerea lor pentru membrii de partid ce puteau si aveau sanse mari sa castige Primaria Constanta si Consiliul Judetean. In stilul lor de Clan al Sicilienilor – au schimbat tot in ultima clipa si au pus in capul listei – alte nume. Personaje fara sansa si care au contribuit la prabusirea partidului in prapastia derizoriului.

In spatele ochelarilor de soare, Felix si-a pregatit barca de salvare – intrarea in Parlament. Dumitrache si-a jucat cartea in aprilie. Atunci cand  – ca si singur candidat, a fost reales ca președinte al organizației municipale, de către cei peste 240 de delegați prezenți la Conferința de alegeri.

Sa mai spunem odata : Dumitrache a fost singurul ofertant pentru functia de presedinte iar toti cei 240 de oameni au votat pentru el. Parca era Ceausescu la Congresul al XI-lea. Sa nu uitam declaratia lui Dumitrache – „În municipiul Constanța, PSD are 46,7% din alegători, deci jumătate din electoratul județului Constanța ”. Bun atunci, spunem noi, daca Dumitrache avea in aprilie 2024 aproape jumatate din electorat – pe hartia lui, unde s-au dus voturile ?  Aroganta , departarea de valorile stangii, precum si lantul de tradari = esec marca Felix&Dumitrache.

M.S.

Cele mai citite

Servit ca un rege / Nicu Terzi e rasfatat de consoarta, chiar si la ,,muncă „

Patronul de la Colonadelor isi face siesta, de obicei,...

Programul de furnizare a apei în localitatea Movilița!

La nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea...

Cladirea lui Marin Ștefan de la Marincom Company SRL

Zona veche e un loc perfect pentru investitii imobiliare....

O resedinta pe masura averii / Raica Mugurel a inceput modificarea vilei Cerchez din zona veche

Cea mai impozanta cladire din Peninsula a ajuns in...

Oil Terminal cu o noua infatisare

Sediul administrativ de pe Caraiman a fost renovat si...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Odagiu defileaza cu Rolls Royce-ul Spectre pe Tomis

Epatare e putin spus. O masina ce poate ajunge...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Ce mașină folosește afaceristul Gigica Apostol în București

La Constanța -  în provincie, Gigica se deplasează cu...

Categorii populare

spot_imgspot_img