in ,

Cum arată complexul rezidential ridicat de Duşu

Nicolae Duşu este principalul furnizor de BCA pentru constructii. Astfel, e aproape firesc sa il gasim pe milionar intre principalii jucatori de pe piata imobiliara. Cu material furnizat de propriile societati, Nicolae Duşu a ridicat un ansamblu rezidenţial in Tomis 3.

O zona foarte buna, doar ca, terenul nu e al lui Dusu. Astfel, intre proprietarul celor 4.135 mp de teren şi SC DDN Global SRL s-a încheiat contractul de comodat nr. 379, în vederea realizării unei investiţii imobiliare în sensul realizării de lucrări de demolare, construire, amenajare. Autorizatia a fost emisa pentru : „Construire imobil tronson C cu regim de înălţime S+P+8-9e+Nt – locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil tronson D cu regim de înălţime S+P+4-6e+Nt – locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter – spaţiu comercial amenajări exterioare în incintă şi împrejmuire teren“.

Investitia a fost realizata pe DDN Global SRL. Firma a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic al societăţii este Duşu. Sediul se afla in cladirea de birouri de pe Mircea – imobil ce apartine afaceristului.

Nicolae Dusu este presedintele Celco Constanta, principalul jucator de pe piata de BCA. A avut si o oferta de preluare de circa 70 mililoane euro de la un fond de investitii, insa a refuzat-o, pretentiile fiind de 100 milioane euro. Intre timp, afacerea a cazut. Pentru ca ban la ban trage, Dusu si-a maritat fata (in 2014) cu Andrei, fiul cel mare al lui Gheorghe Bosînceanu. Familia Bosînceanu ocupă locul 22 în Top Forbes cu o avere de peste 200 de milioane de euro făcute din shipping, iar familia Duşu este pe locul 49 cu 110 milioane de euro.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce a ridicat Bogatu in Portul Tomis

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor Pascale