in ,

Cum arata vila lui Nicu Halep – fratele Simonei

Familia Halep se afla in topul Forbes cu o avere de 50 milioane euro, iar asta le permite sa isi satisfaca orice capriciu. Nu vorbim aici de colectia impresionanta de masini, ci de casele impozante ridicate in diferite zone ale Constantei. Cladirea in care s-a nascut si a copilarit Simona si Nicu, nu mai exista de mult, casa batraneasca fiind daramata si inlocuita cu un palat pe masura numelui Halep.

Aici au ramas cei ,,batrani” – respectiv tatal Stere cu sotia. Pe strada cu pricina mai exista cateva proprietati ce apartin familiei, imobile inchiriate catre diversi. Simona si-a ridicat la randul ei o vila ultramoderna, pe una din strazile ce dau spre mare – zona strazii Unirii.

Imobilul tocmai a fost finalizat de catre constructor. Acum, nici fratele Nicu nu putea pleca prea departe de cartierul in care a copilarit.

La doua strazi mai jos de casa parinteasca, Nicu Halep si-a construit un mic domeniu high-tech. pe o lungime de doua numere de casa. Vila iese in evidenta printre celelalte resedinte, tocmai prin stilul foarte modern.

Masinile familiei sunt parcate mereu pe strada, zona garajului fiind ocupata cu tobogane si leagane pentru copii. La doua minute distanta, gasim un vecin la fel de celebru – Gabriel Comanescu miliardarul de la GSP. Fratele Simonei detine firma SH Resort Srl – fosta Best Holiday Ever Srl. Pe SH Resort este trecuta si cladirea de pe Mircea.

Prin 2019, Nicu Halep obtinuse din partea Primăriei Constanţa – certificatul de urbanism cu numărul 2758, pentru „Construire Hotel 2S+P+4E”, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105. La data respectiva, planul consta in ridicarea unui hotel în imediata apropiere a cafenelei familiei. Suntem in 2023 si cladirea a ramas la fel, schimbarea fiind doar in numele cafenelei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din mun. Constanța!

Atenție, se oprește apa în orașul Techirghiol!