in ,

De la elefantul PNL la visul poleit cu AUR

Nu e prima data cand Ovidiu Cupsa porneste cu motoarele turate, ca apoi sa esueze lamentabil. Cupsa nu a invatat din trecut, ca aduce ghinion lansarea pripita si cu fast. Dar sa ne aducem aminte. In 2008,  pentru candidatura la Primaria Constanta, in PNL se „bateau” Ovidiu Cupsa si Victor Manea. A invins Victor Manea, Ovidiu Cupsa a strans din dinti, si-a pus zambetul de gala si a marsaluit apoi pe bulevardul Tomis cu elefantul electoral in spate.

Era o speranta, macar pentru un post de vice. A pierdut alegerile si din 2008, 2012, apoi, dupa ce a dat chix si in 2016 – “Mi-am depus demisia de onoare din funcția de vicepreședinte al PNL Constanța. Am cerut depunerea mandatului întregii conduceri a filialei județene a PNL Constanța pentru rezultatul foarte slab la alegeri”. Si aici vine partea frumoasa ce arata devotamentul politic –  Ovidiu Cupșa a adăugat că nu se dezice de liberalism și, cu siguranță, într-un fel sau altul va mai avea ceva de spus în politica liberală. Vorbim de 2016. Trecut-au anii si in 2024, il gasim pe Cupsa fara elefant, dar cu sperante poleite cu AUR.

S-a dezis in final si de liberalism, iar pofta dupa sefia administratiei locale, l-a facut sa uite ce parcurs politic nenorocit si jalnic a avut din 2008 pana acum. Iarna lui 2024 ii produce extaz lui Cupsa – „ Mă simt extraordinar! Mă bucur că am găsit o echipă care sa ma susțină. Așa cum constănțenii știu, sunt decis de mult să candidez la Primăria Constanța ”. Da, stim – din 2008 !

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se oprește apa în cartierele Palas și Oierie!

Iancu Cusu in vizita pe santierul vilei