in ,

Din colectia de lux a lui Gabriel Comanescu… Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Maybach
Maybach

O masina exclusivista. Ion Tiriac are si el una in colectia sa, in fapt, nr 1 din cele 300 construite, se afla in garajul miliardarului. Nu stim ce numar are Maybach-ul lui Gabriel Comanescu, dar, dupa cum putem vedea, afaceristul constantean se tine bine pe langa Tiriac (vorbim de masini).

Prezentat in 2016 la Salonul Auto de la Los Angeles, modelul este prima masina cabrio produsa de brandul Mercedes-Maybach si face parte dintr-o serie limitata de doar 300 de exemplare. Mercedes-Maybach S 650 este construit pe baza versiunii cabrio a modelului de lux Clasa S.

Fiecare Mercedes-Maybach Cabriolet este livrat cu un pachet special de bun venit. Acesta cuprinde un breloc produs din piele Nappa in exact aceeasi culoare precum cea folosita in masina, cu emblema Maybach si expresia “1 of 300”, precum si un certificat semnat de Dr. Dieter Zetsche, presedintele Daimler AG si directorul general Mercedes-Benz – Maybach.

Maybach

Sa nu uitam ceva. Gabriel Comanescu mai detine un foarte rar Maybach. Vorbim aici de versiunea W12 Brabus Rocket. Masina ce bate spre un million de euro.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se oprește apa pe anumite tronsoane din cartierele Tomis II și Tomis III din mun. Constanța!

Sefa de la proiecte, Simionescu Ileana, isi ridica o vila impresionanta