in

Doctorul Cristurean isi ridica o casa noua / Vila in zona 0 a orasului

Cristurean este unul din cei mai cunoscuti doctori din Constanta. De asemenea si unul din cei mai instariti. In vremuri de criza, medicul se apuca de construit. O vila ce va aparea in zona 0 a orasului, respectiv pe strada Eroilor, vizavi de strada Eminescu si la doi pasi de plaja Modern.

Pe actualul amplasament exista o casa batraneasca, imobil ce a fost demolat deja. Autorizatia de constructie nr 53/20.06.2020 este valabila pana pe 27.07 2021. De lucrari se ocupa SC Ecomar Concept – planul noii cladiri fiind intocmit de SC Arhitectonic SRL.

Cristurean Constantin Viorel este doctor în medicină medic primar obstetrică- ginecologie ecografie, colposcopie, histeroscopie, laparoscopie. Acesta este actionar la SC Isis Medical Center si la SC Prosana SRl. SC Isis Medical Center SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul pe strada Mircea cel Bătrân nr 20. Asociaţii societăţii sunt: SC Prosana Medical Center SRL (înfiinţată în anul 2002, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu 113), care deţine 10 părţi sociale, SC Pozitron Medical Investigation SRL (înfiinţată în anul 2007, cu sediul social pe strada Mircea cel Bătrân 102, reprezentată de Gherasim Mihaela Elvira), care deţine 10 părţi sociale, Vlad Iustin Tica, care deţine 10 părţi sociale. Prosana Medical Center SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social pe strada Ion Raţiu 113. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt: Mohamed S. A. Zaher, care deţine 7 părţi sociale, Cristurean Constantin Viorel, care deţine 7 părţi sociale, şi Cristurean Luminiţa ce deţine 7 părţi sociale. Arhitectonic SRL a luat fiinţă în anul 2004 şi are sediul social în Constanţa. Societatea este controlată de Ene Faustin Cristian, cu 5% din capitalul social, şi Ene Noela Eugenia, cu 95% din capitalul social. Ecomar Concept SRL, cu sediul social în Constanţa, a fost înmatriculată în anul 2015. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Stan Eugen este asociat unic.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

,,Inspiratia” lui Stefanescu de la Tonis Trade / A vandut o cladire – cu terenul aflat in proprietatea primariei

Casa fostului director al Petromin a ajuns la un chirurg estetician