in ,

Doctorul Dima si masina lui de colectie

Unul din cei mai apreciati medici din orasul Constanta, Dr. Dima Smocvin, are gusturi desavarsite in materie de masini. Acesta detine o masina rara si foarte apreciata de colectionari. Un Mercedes – ce da lectii oricarei masini de lux din Romania. Un rar şi special Brabus 7.3S V12 W140, anul producţiei – 1997.

Cei 585 CP şi peste 770 de Nm sunt de ajuns pentru o acceleraţie de la 0-100 km/h în 4.9 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 314 km/h. Același motor era instalat pe primele versiuni ale supercarului italian Pagani Zonda! Cutia de viteze este una automată cu cinci trepte.

Asa ca, daca il observati in trafic, nu va puneti cu batranul gentleman, o sa va faca de rusine in caz de vreti sa il depasiti. Pretul unui astfel de automobil nu este la fel de mare ca si cel a unui Lamborghini, doar vreo 200.000 dolari. Doar ca, Lamborghini isi poate lua a doua zi oricare afacerist din oras. Brabus-ul este atat de rar incat aparitia unuia la vanzare starneste ceva valuri. Astfel, Dr. Dima poate rula linistit prin Constanta, nimeni nu va aparea in trafic cu o masina la fel.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

MAI SUNT 5 ZILE! PARTICIPĂ LA CONCURSUL APA ESTE VIAȚĂ!

Nu reusiti sa dati de Cristian Radu la Primaria Mangalia? / Il gasiti la ,,biroul” de la Colonadelor