in

Dupa ce a reconstruit in mod ilegal terasa de pe plaja, constructia lui Vitcu a ars in totalitate

 

Terasa lui Vitcu de la Trei Papuci s-a facut scrum. Patronul de la Hercules Home, tocmai ce finalizase lucrarile de amenajare a unei constructii – fara autorizatiile necesare insa. Amendat, obligat sa demoleze tot, pus sub control judiciar, Vitcu Iulian a tratat totul cu dispret si a facut ce a vrut sfidand autoritatile. Soarta l-a pus la punct in final.

 

 

Focul ce a cuprins terasa , nu a iertat nimic din ce a ridicat Vitcu. Scrum – totul. Firma Hercules Home are un an vechime si zero angajati. Cu un tupeu fantastic, patronul Vitcu se apucase in toamna anului trecut, sa ridice un beach bar la 40 metri de taluzul marii. Politia Locala a emis la acea data o plangere penala impotriva persoanei juridice Hercules Home Srl. Autoritatile au intervenit si in final constructia a inceput sa fie demontata.

Chemat pentru audieri la Parchet, inculpatul Vitcu Iulian a venit inarmat cu un cutit de 23 centimetri. A fost retinut si depus in arestul IPJ. Vita Iulian avea ceva antecedente penale, iar noua infractiune i-a adus un control judiciar. M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amantlâcurile din administrație locală

Lian acordă consultanță în parcare