in ,

Dupa trei ani de la demararea proiectului / Bosanceanu are vila mult visata

Dorinta pentru o casa pe malul marii a aparut prin 2015, atunci cand, au inceput sa  cumpere  teren  in zona. Conform  documentelor, au  existat  trei  astfel  de  achizitii,  iar in final s-a ajuns la un teren în suprafață de 600 mp, cu numărul cadastral 244.759.

In 2019 a fost obtinuta autorizatia pentru demararea lucrarilor si de abia in februarie  2023 a fost finalizat proiectul. Problemele legate de fundatie au fost cele care au prelungit peste masura lucrarile.

O zona instabila ce tinde sa o ia la vale, tocmai de aceea nu a fost o surpriza cand au descoperit la cativa metri adancime piloni de beton turnati acum 40 ani pentru a stopa prabusirea falezei.

Conform proiectului, imobilul S+P+1E+M are la  subsol – spatii de fitness /zonă SPA,  la parter –  sufrageria, birou, bucătărie cu cămară și garaj pentru 3 autoturisme, la  etaj – 4 dormitoare, băi, dressinguri, debarale, iar  la  mansardă – spații hobby, media-room.  Clădirea va avea un ascensor interior. Fericitul este Andrei, fiul cel mare al lui Gheorghe Bosînceanu.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Familia Dumitrescu si relatiile comerciale cu Primaria lui Vrabie

3, 2, 1 …. START VOT! Începând de astăzi puteți aprecia talentul participanților la concursul APA ESTE VIAȚĂ!