in

Eugen Bogatu fara chef de munca

Fostul director din cadrul CN APMC a slabit vizibil. Chiar daca afacerile ii merg perfect, iar la munca vine cu un Mercedes G-Klasse G500, Bogatu e mereu abatut. Acesta isi are birourile intr-o cladire ( ce ii apartine) lipita de Geamia Hunchiar si la doi pasi de Cin-Cin.

Colegiul Medicilor isi are sediul in acelasi imobil. Revenind la Eugen Bogatu, afaceristul ,,semneaza condica” in fiecare dimineata, apoi, cu regularitate, trage o fuga la santierul pe care il are deschis in portul Tomis.

Bogatu construieste un bloc exact pe malul portului Tomis. Pe locatie a existat un imobill 3S + P+2E. Cladirea a gazduit initial Spitalul Dermato, apoi a devenit casa pentru 29 de familii si ultima oara se afla in proprietatea Intreprinderii Miniere Dobrogea. Acum, terenul situat pe strada Marcus Aurelius este in posesia firmei Inostrio Enterprises SRL respectiv a Danei Bogatu – sotia lui Eugen Bogatu. Numele lor le regasim si in SC Almaclima Srl. Acolo unde gasim ,,crema‘’ vamii – langa Bogatu apare si Pilca, Teseleanu plus Fainarea. Firmele aflate in portofoliu acestora : Ink Building si Stone Group. Dana Bogatu este asociat unic al Inostrio Enterprises SRL, firma cu o bază de producție localizată în județul Vâlcea. Infiintata in 2013, societatea avea initial 4 angajati si o cifra de afaceri de 2 976 226 lei. Cu 10 angajati in scripte , Inostrio a ajuns la o cifra de afaceri de 39 674 023 lei. SRL-ul lui Bogatu prelucreaza lunar peste 6 000 de mc de cherestea. Cu tot prapadul facut in codrii tarii, societatea sustine pe site-ul oficial ca este preocupată permanent de conservarea și protejarea pădurilor.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în zona Steaua de Mare și la Spitalul de Ftiziologie din loc. Agigea!

Informare publică: Lipsă apă pe mai multe străzi din municipiul Constanța!