in ,

Familia Dumitrescu si relatiile comerciale cu Primaria lui Vrabie

Un titlu ce ilustreaza o trista realitate. Oameni ai administratiei locale – pusi in fapt sa aplice si mai ales sa respecte legea, tocmai ei, dau un exemplu negativ. Oricine altcineva era taxat printr-un scandal mediatic si prin diferite masuri punitive. Dar vorbim de Primaria Medgidia condusa de Valentin Vrabie. Iar acel proverb cu ,, Pestele de la cap se impute” se aplica perfect.

Secretarul unui anumit partid politic (coleg de doctrina cu Vrabie), Dumitrescu Gabi, deține o clădire pe care a închiriat-o din anul 2019 poliției locale Medgidia. Neoficial, Domnul Dumitrescu încasează de la primăria Medgidia o suma de aproximativ 15 000 lei. Soția domnului Dumitrescu este funcționar public la primăria Medgidia și coproprietar asupra clădirii închiriate, ceea ce înseamnă că este în conflict de interese. Insa, in acea declaratie, Doamna Dumitrescu nu a declarat nici veniturile realizate din inchirierea clădirii către poliția locală. Asta, se numeste fals în declarații. Cladirea de 301 mp, construita in 2006, a intrat in posesia sotilor Dumitrescu printr-un act de vanzare – cumparare.

Interesanta este si pozitia primăriei Medgidia. Administratia locala deține o clădire lângă Politie (M.A.I.), care de câțiva ani tot o renovează pe bani grei pentru a deveni noul sediu al politiei locale. Locuitorii urbei, stiind bine situatia, sunt stupefiati de atitudinea sfidatoare atat a sotilor Dumitrescu cat si de acceptul lui Vrabie, intr-o situatie ce incalca orice lege din domeniu. Intre atatea cladiri particulare ce s-ar fi pretat mai bine ca si pret, a fost ales un imobil ce atrage oprobiul public prin legaturile directe ale proprietarilor cu Primaria Medgidia. Citand pe cetatenii din oras ; Așteptăm organele abilitate sa facă lumină.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iarna car si vara sanie

Dupa trei ani de la demararea proiectului / Bosanceanu are vila mult visata